Strömmingsflundra

(2  portioner)

Ingredienser


Mer information om strömmingsflundra&intReceptId=4291  stekt strömmingsflundra
Mer information om strömming  fileade och rensad strömming
Mer information om graham  siktat skorpmjöl eller graham
Mer information om dill  persilja dill
Mer information om pepparrot  pepparrot
 creme fraiche
 salt och peppar


Beskrivning

Tag en fiskfilé och rensa från ryggfena. Grovhacka persilja och dill - blanda med smör salta och peppra. Bred på filén och lägg över ännu en filé. Vänd i mjöl och hårdstek i riktigt varm panna i smör på båda sidor.
Alternativ. Riv pepparrot och blanda med creme fraiche och bred denna massa mellan filéerna. Hårdstek på samma sätt.
Eventuella rester kan Du lägga in i ättiksvatten över natten för nästa dags lucnh. Ättiksvatten är 1 del ättika 2 delar socker och 3 delar vatten. Kryddpeppar och rödlök.


Kategorier: Fisk

Skicka receptet via mail:
Epost:  


Spara i mina recept Lägg till i mina recept   Skriv ut recept Skriv ut receptet


Tillbaka Receptet skrevs ut från www.matinfo.se. Smaklig måltid!

Dekorera matplatsen med ett väggord från balorina.se